Rådgivningssystem til barer

Data
Kultur
Konstruktion

Problemformulering

Hvordan optimere man atmosfæren på en bar, café, restaurant osv.?

Målgruppe

Kunder ved nævnte steder samt personale.

Metode

Udvikle en prototype i FABLAB, eventuelt teste den på RUCBAR (hvis muligt).

Løsning

Idéen ville være at man har en tablet i indgangen af det gældende sted (f.eks. RUCBAR), hvor man f.eks. kunne scanne sit studiekort (kan også være i form af en app) som havde en profil tilknyttet. Denne profil vil så have data som f.eks. ens musiksmag, hvad for noget lys man foretrækker, om man vil feste feste eller måske bare sidde og snakke med en øl/sodavand.

Al den her data om personerne på det gældende sted, ville derefter komme frem på endnu en tablet ved bartenderen/DJ’en/baristaen, og denne person kan derefter se og justere de forskellige aspekter af stedet, så de passer til gæsterne.

Værdiskabelse

Alt dette ville både gøre selve oplevelsen af stedet bedre for kunderne, men også gøre personalets arbejde nemmere, eftersom de vil have direkte data på de nuværende gæster.


Kilder

Padlet

Padlet, udkast

Thirdroom